Algemene electriciteitswerken, camera bewaking en alarminstallaties

Diensten

ELEKTRICITEIT


Heeft u al een huis gekocht en gaat u verbouwen? Of heeft u bouwplannen? Of werd uw elektrische installatie afgekeurd? Neem contact op met Maarten Moens, hij komt langs en overlegt samen met u alle mogelijkheden.

  • Plaatsen van elektrische leidingen in nieuwbouw van“particuliere woningen, residentiële projecten en marktprojecten”
  • Renovatie; vernieuwing of uitbreiding van uw elektrische installatie op een professionele manier
  • Herstelling en depannage
  • Boren van spots in beton
  • Verlichting (+ lichtstudie)


VIDEOFONIE en PARLOFONIE.


Veiligheid en comfort beginnen aan de voordeur! Als er iemand aanbelt wilt u natuurlijk weten wie er aan uw deur staat. Dankzij parlofonie en videofonie kunt u meteen de bezoeker horen en zien. Zo kan u op afstand met de bezoeker communiceren en kan u zelf bepalen of u de deur of poort wenst te openen. Dit systeem biedt u dus alle comfort en veiligheid.

Moens Maarten BVBA plaatst en hersteld zowel een “eenvoudig systeem” ( 1 binnenpost / 1buitenpost) alsook een meer geavanceerde installatie waarbij één buitenpost bediend wordt met meerdere binnenposten.

CAMERABEWAKING.


Bij Moens Maarten BVBA kan u ook terecht voor allerhande systemen van camerabewaking. Hij biedt u de oplossing voor het opsporen en voorkomen van inbraak, diefstal of vandalisme.
Met hoge resolutie camera’s laten we dieven bijna kansloos of zorgen we voor doortastend bewijsmateriaal. Na het plaatsen van deze camera’s wordt een rechtstreekse verbinding gemaakt met uw PC en/of Smartphone. Zodat u vanop afstand kan zien wat er gebeurt binnen of buiten uw woning, bedrijf, opslagruimte, enz.DOMOTICA


Domotica brengt diverse technologieën in huis terug tot eenvoudig en centraal geregeld bedieningsgemak. Zo kunt u op een comfortabelere manier wonen en leven met meer kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Maarten Moens helpt u graag in uw zoektocht naar een passend, compleet geïntegreerd domoticasysteem, dat aansluit bij uw wensen en budget.

ALARMINSTALLATIE


Voor elke situatie biedt Moens Maarten BVBA een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem op maat. Maarten Moens komt persoonlijk langs en houdt rekening met het unieke karakter van het gebouw, de functionaliteit en de omgeving. Door een goede communicatie met de klant streeft hij naar een correcte en discrete aanpak waarbij hij aandacht schenkt aan elk detail.
Moens Maarten BVBA is erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken onder het nummer MBZ 20 1805 11 en voldoet dus aan de wettelijke eisen van een beveiligingsonderneming.

Na installatie zorgt Moens Maarten dat uw alarmsysteem perfect op punt blijft. Via een onderhoudsovereenkomst komt hij langs op vaste tijdstippen om uw systeem na te kijken en zonodig onderdelen te vervangen. Indien gewenst, bezorgt hij u een gedetailleerd rapport.